Апарати за домаќинство

Сите видови, сите брендови – еден сервис!

Доколку имате проблем со било кој апарат за домаќинство во вашиот дом, не се колебајте да го повикате нашиот тим! Вршиме поправки и сервис на апсолутно сите видови домашни апарати: миксери, блендери, машини за перење и сушење алишта, мишини за перење садови и т.н.

Нашиот тим е обучен за поправка на апарати од сите брендови со кои имаме соработка, а воедно располагаме со огромна лагер листа на оригинални и компатибилни резервни делови во секое време и за секаков вид на поправка.

За пријава на дефект на апарат од сите  брендови  јавете се на единствениот телефонски број на овластениот Елецтролукс Македонија сервис за Македонија: 02/322 5 230. Операторот ќе ја забележи вашата пријава и на вашата адреса ќе го испрати сервисерот кој е најблиску до вас. При пријава на дефект, потребни се информации за артиклот и серискиот број на апаратот, како и датумот од фискалната сметка на кој е купен производот.

Household appliances

All types, all brands – one service!

If you have problems with any household appliance in your home, don't hesitate to call our team! We repair and service absolutely all types of home appliances: mixers, blenders, washing and drying machines, dishwashers, etc.

Our team is trained to repair devices from all brands with which we cooperate, and at the same time we have a huge inventory of original and compatible spare parts at any time and for any type of repair.

To report a defect on an appliance of all brands, call the unique telephone number of the authorized Electrolux Makedonija service for Macedonia: 02/322 5 230. The operator will notice your request and send the nearest servicer to your address. When reporting a defect, information about the item and serial number of the device is required, as well as the date of the fiscal account on which the product was purchased.

Kućanski aparati

Sve vrste, sve marke – jedna usluga!

Ukoliko imate problema s bilo kojim kućanskim aparatom u svom domu, slobodno nazovite naš tim! Popravljamo i servisiramo apsolutno sve vrste kućanskih aparata: miksere, blendere, perilice i sušilice, perilice posuđa itd.

Naš tim je osposobljen za popravak uređaja svih marki s kojima surađujemo, a pritom imamo ogroman inventar originalnih i kompatibilnih rezervnih dijelova u svakom trenutku i za bilo koju vrstu popravka.

Za prijavu kvara na uređaju svih marki nazovite jedinstveni broj telefona ovlaštenog servisa Electrolux Makedonija za Makedoniju: 02/322 5 230. Operater će uočiti vaš zahtjev i poslati najbližeg servisera na vašu adresu. Prilikom prijave kvara potrebni su podaci o artiklu i serijski broj uređaja, te datum fiskalnog računa na koji je proizvod kupljen.

Results 1 - 9 of 98
Page 1 of 11
TEMPERATURE PROBE PT100_399
Product SKU: 3397151
Average customer rating:
Current Stock Level

TEMPERATURE PROBE PT100_71

Call for price
CHAMBER TEMPERATURE PROBE_52
Product SKU: 3397028
Average customer rating:
Current Stock Level

CHAMBER TEMPERATURE PROBE_182

Call for price
PENETRATION PROBE PT 100_61
Product SKU: 3397147
Average customer rating:
Current Stock Level

PENETRATION PROBE PT 100_83

Call for price
PENETRATION PROBE PT1000_63
Product SKU: 3397125
Average customer rating:
Current Stock Level

PENETRATION PROBE PT1000_63

Call for price
WATER DRAIN PROBE PT100_64
Product SKU: 3397008
Average customer rating:
Current Stock Level

WATER DRAIN PROBE PT100_64

Call for price
CHAMBER TEMPERATURE PROBE PT1000_65
Product SKU: 3397126
Average customer rating:
Current Stock Level

CHAMBER TEMPERATURE PROBE PT1000_65

Call for price
TEMPERATURE PROBE PT100_66
Product SKU: 3397081
Average customer rating:
Current Stock Level

TEMPERATURE PROBE PT100_66

Call for price
TEMPERATURE PROBE_67
Product SKU: 3397154
Average customer rating:
Current Stock Level

TEMPERATURE PROBE_161

Call for price
TEMPERATURE PROBE PT100_68
Product SKU: 3397190
Average customer rating:
Current Stock Level

TEMPERATURE PROBE PT100_68

Call for price
Page 1 of 11

Contact & Support

Telephone-Bitola: +389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje: +389 02 3298 130
Telephone-Skopje: +389 02 3225 230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108
E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Electrolux Logo

Visitors Counter

004514201
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
1820
2823
24684
4460503
53698
209783
4514201

Your IP: 3.92.91.54
Server Time: 2024-07-13 19:03:15

Family  Brand  Electrolux 

    

Follow us

 

JoomShaper