Апарати за домаќинство

Сите видови, сите брендови – еден сервис!

Доколку имате проблем со било кој апарат за домаќинство во вашиот дом, не се колебајте да го повикате нашиот тим! Вршиме поправки и сервис на апсолутно сите видови домашни апарати: миксери, блендери, машини за перење и сушење алишта, мишини за перење садови и т.н.

Нашиот тим е обучен за поправка на апарати од сите брендови со кои имаме соработка, а воедно располагаме со огромна лагер листа на оригинални и компатибилни резервни делови во секое време и за секаков вид на поправка.

За пријава на дефект на апарат од сите  брендови  јавете се на единствениот телефонски број на овластениот Елецтролукс Македонија сервис за Македонија: 02/322 5 230. Операторот ќе ја забележи вашата пријава и на вашата адреса ќе го испрати сервисерот кој е најблиску до вас. При пријава на дефект, потребни се информации за артиклот и серискиот број на апаратот, како и датумот од фискалната сметка на кој е купен производот.

Household appliances

All types, all brands – one service!

If you have problems with any household appliance in your home, don't hesitate to call our team! We repair and service absolutely all types of home appliances: mixers, blenders, washing and drying machines, dishwashers, etc.

Our team is trained to repair devices from all brands with which we cooperate, and at the same time we have a huge inventory of original and compatible spare parts at any time and for any type of repair.

To report a defect on an appliance of all brands, call the unique telephone number of the authorized Electrolux Makedonija service for Macedonia: 02/322 5 230. The operator will notice your request and send the nearest servicer to your address. When reporting a defect, information about the item and serial number of the device is required, as well as the date of the fiscal account on which the product was purchased.

Kućanski aparati

Sve vrste, sve marke – jedna usluga!

Ukoliko imate problema s bilo kojim kućanskim aparatom u svom domu, slobodno nazovite naš tim! Popravljamo i servisiramo apsolutno sve vrste kućanskih aparata: miksere, blendere, perilice i sušilice, perilice posuđa itd.

Naš tim je osposobljen za popravak uređaja svih marki s kojima surađujemo, a pritom imamo ogroman inventar originalnih i kompatibilnih rezervnih dijelova u svakom trenutku i za bilo koju vrstu popravka.

Za prijavu kvara na uređaju svih marki nazovite jedinstveni broj telefona ovlaštenog servisa Electrolux Makedonija za Makedoniju: 02/322 5 230. Operater će uočiti vaš zahtjev i poslati najbližeg servisera na vašu adresu. Prilikom prijave kvara potrebni su podaci o artiklu i serijski broj uređaja, te datum fiskalnog računa na koji je proizvod kupljen.

Results 1 - 9 of 33
Page 1 of 4
GAS PIPE 0 1_2_MF 500 mm_171
Product SKU: 3449570
Average customer rating:
Current Stock Level

GAS PIPE 0 1_2_MF 500 mm_171

Call for price
GAS PIPE 0 12_MF 1000 mm_172
Product SKU: 3449572
Average customer rating:
Current Stock Level

GAS PIPE 0 12_MF 1000 mm_172

Call for price
GAS PIPE 0 1_2_MF 1500 mm_173
Product SKU: 3449574
Average customer rating:
Current Stock Level

GAS PIPE 0 1_2_MF 1500 mm_173

Call for price
GAS PIPE 0 1_2_FF 500 mm_174
Product SKU: 3449580
Average customer rating:
Current Stock Level

GAS PIPE 0 1_2_FF 500 mm_174

Call for price
GAS PIPE 0 1_2_FF 1000 mm_175
Product SKU: 3449582
Average customer rating:
Current Stock Level

GAS PIPE 0 1_2_FF 1000 mm_175

Call for price
GAS PIPE 0 1_2_FF 1500 mm_176
Product SKU: 3449584
Average customer rating:
Current Stock Level

GAS PIPE 0 1_2_FF 1500 mm_176

Call for price
STAINLESS STEEL HOSE 0 1_2_F 1000 mm_177
Product SKU: 3449563
Average customer rating:
Current Stock Level

STAINLESS STEEL HOSE 0 1_2_F 1000 mm_177

Call for price
STAINLESS STEEL HOSE 0 1_2_F 1250 mm_178
Product SKU: 3449564
Average customer rating:
Current Stock Level

STAINLESS STEEL HOSE 0 1_2_F 1250 mm_178

Call for price
STAINLESS STEEL HOSE 0 1_2_F 1500 mm_179
Product SKU: 3449565
Average customer rating:
Current Stock Level

STAINLESS STEEL HOSE 0 1_2_F 1500 mm_179

Call for price
Page 1 of 4

Contact & Support

Telephone-Bitola: +389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje: +389 02 3298 130
Telephone-Skopje: +389 02 3225 230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108
E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Electrolux Logo

Visitors Counter

004339078
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
2676
3263
31188
4260094
88358
140367
4339078

Your IP: 44.222.64.76
Server Time: 2024-06-14 17:36:11

Family  Brand  Electrolux 

    

Follow us

 

JoomShaper