Апарати за домаќинство

Сите видови, сите брендови – еден сервис!

Доколку имате проблем со било кој апарат за домаќинство во вашиот дом, не се колебајте да го повикате нашиот тим! Вршиме поправки и сервис на апсолутно сите видови домашни апарати: миксери, блендери, машини за перење и сушење алишта, мишини за перење садови и т.н.

Нашиот тим е обучен за поправка на апарати од сите брендови со кои имаме соработка, а воедно располагаме со огромна лагер листа на оригинални и компатибилни резервни делови во секое време и за секаков вид на поправка.

За пријава на дефект на апарат од сите  брендови  јавете се на единствениот телефонски број на овластениот Елецтролукс Македонија сервис за Македонија: 02/322 5 230. Операторот ќе ја забележи вашата пријава и на вашата адреса ќе го испрати сервисерот кој е најблиску до вас. При пријава на дефект, потребни се информации за артиклот и серискиот број на апаратот, како и датумот од фискалната сметка на кој е купен производот.

Household appliances

All types, all brands – one service!

If you have problems with any household appliance in your home, don't hesitate to call our team! We repair and service absolutely all types of home appliances: mixers, blenders, washing and drying machines, dishwashers, etc.

Our team is trained to repair devices from all brands with which we cooperate, and at the same time we have a huge inventory of original and compatible spare parts at any time and for any type of repair.

To report a defect on an appliance of all brands, call the unique telephone number of the authorized Electrolux Makedonija service for Macedonia: 02/322 5 230. The operator will notice your request and send the nearest servicer to your address. When reporting a defect, information about the item and serial number of the device is required, as well as the date of the fiscal account on which the product was purchased.

Kućanski aparati

Sve vrste, sve marke – jedna usluga!

Ukoliko imate problema s bilo kojim kućanskim aparatom u svom domu, slobodno nazovite naš tim! Popravljamo i servisiramo apsolutno sve vrste kućanskih aparata: miksere, blendere, perilice i sušilice, perilice posuđa itd.

Naš tim je osposobljen za popravak uređaja svih marki s kojima surađujemo, a pritom imamo ogroman inventar originalnih i kompatibilnih rezervnih dijelova u svakom trenutku i za bilo koju vrstu popravka.

Za prijavu kvara na uređaju svih marki nazovite jedinstveni broj telefona ovlaštenog servisa Electrolux Makedonija za Makedoniju: 02/322 5 230. Operater će uočiti vaš zahtjev i poslati najbližeg servisera na vašu adresu. Prilikom prijave kvara potrebni su podaci o artiklu i serijski broj uređaja, te datum fiskalnog računa na koji je proizvod kupljen.

Results 1 - 9 of 80
Page 1 of 9
MAGNETIC UNIT SIT_384
Product SKU: 3182005
Average customer rating:
Current Stock Level

MAGNETIC UNIT SIT_234

Call for price
MAGNETIC UNIT SIT_386
Product SKU: 3182008
Average customer rating:
Current Stock Level

MAGNETIC UNIT SIT_230

Call for price
BUTTON_364
Product SKU: 3526137
Average customer rating:
Current Stock Level

BUTTON FOR ELETTROSIT VALVE_248

Call for price
BLACK KNOB 2_3_4_5_6_7_8_444
Product SKU: 3241735
Average customer rating:
Current Stock Level

BLACK KNOB 2_3_4_5_6_7_8_06

Call for price
RED KNOB STOP_445
Product SKU: 3241734
Average customer rating:
Current Stock Level

RED KNOB STOP_07

Call for price
KNOB GASKET 0 44 mm_20
Product SKU: 3241142
Average customer rating:
Current Stock Level

KNOB GASKET 0 44 mm_37

Call for price
KNOB EXTENSION_36
Product SKU: 3241141
Average customer rating:
Current Stock Level

KNOB EXTENSION_36

Call for price
COMPOSIT VALVE SANDY_232.
Product SKU: 3526081
Average customer rating:
Current Stock Level

COMPOSIT VALVE SANDY_232.

Call for price
COMPOSIT VALVE BLACK_233
Product SKU: 3526082
Average customer rating:
Current Stock Level

COMPOSIT VALVE BLACK_233

Call for price
Page 1 of 9

Contact & Support

Telephone-Bitola: +389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje: +389 02 3298 130
Telephone-Skopje: +389 02 3225 230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108
E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Electrolux Logo

Visitors Counter

004514295
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
1914
2823
24778
4460503
53792
209783
4514295

Your IP: 3.92.91.54
Server Time: 2024-07-13 19:41:27

Family  Brand  Electrolux 

    

Follow us

 

JoomShaper