Апарати за домаќинство

Сите видови, сите брендови – еден сервис!

Доколку имате проблем со било кој апарат за домаќинство во вашиот дом, не се колебајте да го повикате нашиот тим! Вршиме поправки и сервис на апсолутно сите видови домашни апарати: миксери, блендери, машини за перење и сушење алишта, мишини за перење садови и т.н.

Нашиот тим е обучен за поправка на апарати од сите брендови со кои имаме соработка, а воедно располагаме со огромна лагер листа на оригинални и компатибилни резервни делови во секое време и за секаков вид на поправка.

За пријава на дефект на апарат од сите  брендови  јавете се на единствениот телефонски број на овластениот Елецтролукс Македонија сервис за Македонија: 02/322 5 230. Операторот ќе ја забележи вашата пријава и на вашата адреса ќе го испрати сервисерот кој е најблиску до вас. При пријава на дефект, потребни се информации за артиклот и серискиот број на апаратот, како и датумот од фискалната сметка на кој е купен производот.

Household appliances

All types, all brands – one service!

If you have problems with any household appliance in your home, don't hesitate to call our team! We repair and service absolutely all types of home appliances: mixers, blenders, washing and drying machines, dishwashers, etc.

Our team is trained to repair devices from all brands with which we cooperate, and at the same time we have a huge inventory of original and compatible spare parts at any time and for any type of repair.

To report a defect on an appliance of all brands, call the unique telephone number of the authorized Electrolux Makedonija service for Macedonia: 02/322 5 230. The operator will notice your request and send the nearest servicer to your address. When reporting a defect, information about the item and serial number of the device is required, as well as the date of the fiscal account on which the product was purchased.

Kućanski aparati

Sve vrste, sve marke – jedna usluga!

Ukoliko imate problema s bilo kojim kućanskim aparatom u svom domu, slobodno nazovite naš tim! Popravljamo i servisiramo apsolutno sve vrste kućanskih aparata: miksere, blendere, perilice i sušilice, perilice posuđa itd.

Naš tim je osposobljen za popravak uređaja svih marki s kojima surađujemo, a pritom imamo ogroman inventar originalnih i kompatibilnih rezervnih dijelova u svakom trenutku i za bilo koju vrstu popravka.

Za prijavu kvara na uređaju svih marki nazovite jedinstveni broj telefona ovlaštenog servisa Electrolux Makedonija za Makedoniju: 02/322 5 230. Operater će uočiti vaš zahtjev i poslati najbližeg servisera na vašu adresu. Prilikom prijave kvara potrebni su podaci o artiklu i serijski broj uređaja, te datum fiskalnog računa na koji je proizvod kupljen.

Results 1 - 9 of 17
Page 1 of 2
AIR FILTER 160x60 mm_336
Product SKU: 3160390
Average customer rating:
Current Stock Level

AIR FILTER 160x60 mm_336

Call for price
AIR FILTER SUPPORT_337
Product SKU: 3160388
Average customer rating:
Current Stock Level

AIR FILTER SUPPORT_337

Call for price
AIR FILTER_335
Product SKU: 3160389
Average customer rating:
Current Stock Level

AIR FILTER_335

Call for price
AIR INLET FILTER 212x60 mm_341
Product SKU: 3160348
Average customer rating:
Current Stock Level

AIR INLET FILTER 212x60 mm_341

Call for price
AIR INLET FILTER 220x50 mm_340
Product SKU: 3160501
Average customer rating:
Current Stock Level

AIR INLET FILTER 220x50 mm_340

Call for price
DRAIN FILTER 0 50 mm_343
Product SKU: 3160265
Average customer rating:
Current Stock Level

DRAIN FILTER 0 50 mm_343

Call for price
DRAIN FILTER_338
Product SKU: 3356131
Average customer rating:
Current Stock Level

DRAIN FILTER_338

Call for price
FILTER SUPPORT_330
Product SKU: 3160229
Average customer rating:
Current Stock Level

FILTER SUPPORT_330

Call for price
SPRING FOR FILTER_344
Product SKU: 3160234
Average customer rating:
Current Stock Level

SPRING FOR FILTER_344

Call for price
Page 1 of 2

Contact & Support

Telephone-Bitola: +389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje: +389 02 3298 130
Telephone-Skopje: +389 02 3225 230
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108
E-mail:   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Electrolux Logo

Visitors Counter

003610368
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
461
20396
34832
3557085
78272
110045
3610368

Your IP: 3.235.145.108
Server Time: 2024-02-23 06:38:24

Family  Brand  Electrolux 

    

Follow us

 

JoomShaper